Δραστηριότητες

Το maredei βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο που διακρίνεται για το αυθεντικό φυσικό περιβάλλον με τις πανέμορφες εναλλαγές, που μέσα του φωλιάζουν μνήμες και μνημεία. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα είτε περπατώντας είτε με το αυτοκίνητό του να βιώσει αυτό τον πλούτο της περιοχής.

Διαδρομές

Για τους λάτρεις των διαδρομών η περιοχή γύρω από το mare Dei είναι ιδανική, γιατί το περιβάλλον είναι ήπιο και πανέμορφο. Μπορείτε να περπατήσετε μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο αγναντεύοντας τη θάλασσα μέχρι τη μονή της Σκαφιδιάς με το μεσαιωνικό φρούριο ή να ανεβείτε στην κορυφή του λόφου με την πανοραμική θέα.
ΠερισσότεραΠολιτισμός - Μνημεία

Για τους λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού η περιοχή είναι πλούσια σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Πολύ κοντά βρίσκεται το μεγαλύτερο και το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας, η Ολυμπία που αποτέλεσε την κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Περισσότερα


Εναλλακτικές Διακοπές

Για όσους επιζητούν εκτός από διακοπές "κλασσικού τύπου", να πραγματοποιήσουν εναλλακτικές διακοπές, αναζητώντας, εκτός από την ξεκούραση , τη γνωριμία με τους βιότοπους και τους υδροβιότοπους της περιοχής, από το ακρωτήρι του Αράξου μέχρι την Κυλλήνη απλώνεται ένας ξεχωριστός κόσμος .
Περισσότερα