Καλωσορίσατε στο Mare Dei Hotel

Αφήστε το MAREDEI να γίνει το καταφύγιο σας σε μια πραγματικά μεταμορφωτική απόδραση

Το παραθαλάσσιο καταφύγιό μας, στην πανέμορφη περιοχή της Ηλείας στη Δυτική Πελοπόννησο, είναι ένα αριστούργημα ηρεμίας που σας προσκαλεί να γοητευτείτε από την τέχνη της αβίαστης ζωής.

Στο MAREDEI δεν προσφέρουμε απλώς διαμονή. Eπιμελούμαστε εμπειρίες που αντηχούν την επιθυμία σας να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, τη φύση και τους γύρω σας. Αποσυνδεθείτε και αφήστε την αναζωογονητική θαλάσσια αύρα, την αίσθηση της άμμου ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας και την ηχώ του γέλιου να γίνουν το σκηνικό της ανανέωσής σας.

Ξεκλειδώστε την πόρτα της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, στην άνεση και την κομψότητα που προσφέρουν οι διαφορετικές σουίτες μας. Ως αγαπημένη οικογενειακή κληρονομιά, το MAREDEI αποπνέει ζεστασιά, διασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή που περνάτε εδώ είναι γεμάτη γνήσια φροντίδα και φιλοξενία. Νοιώστε στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας.

Σε περίπτωση που η περιέργειά σας ξυπνήσει, οι απόηχοι της Αρχαίας Ολυμπίας σας περιμένουν σε απόσταση μόλις 40 λεπτών, ενώ ένα πλήθος αρχαιολογικών θαυμάτων, όπως η αρχαία Ήλιδα, και μοναδικά μονοπάτια πεζοπορίας, όπως το δρυοδάσος της Φολόης, βρίσκονται σε απόσταση μόλις 1 ώρας με το αυτοκίνητο, προσκαλώντας την ανακάλυψή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ